Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

nolab_bg_light Created with Sketch. nolab_bg_light Created with Sketch.
nolab_bg_light Created with Sketch. nolab_bg_light Created with Sketch.

Welkom bij No Ordinary LAB

Uitvoeren en verwerken van een VOC Analyse

Waarom NOLAB?

NOLAB staat voor “no ordinary lab” aangezien we jullie met de juiste kennis willen ondersteunen in het onderzoeken van de niet standaard vragen. Wanneer routine labo’s jullie niet verder kunnen helpen kan je zeker bij ons terecht.

Wij denken graag mee naar de gerichte analyse van jullie vraag en trachten daar met de beschikbare middelen de juiste invulling aan te geven. De chemische analyses zijn hierin slechts een hulpmiddel en een onderdeel van onze expertise.

Dit is ons team!
Overleg in ontspannende omgeving

Wie zijn we?

Een goede interne communicatie en sterke persoonlijke banden onder elkaar, zorgen voor een zeer vloeiende samenwerking binnen het team. Ieder teamlid krijgt ruimte om zich te ontplooien en specifieke rollen op te nemen zodat de opgebouwde expertise toegankelijk is voor iedereen.

Hier profiteert de klant uiteraard ook van, wanneer ze met ons in zee gaan.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?
VOC Analyse TD-GC-MS

Missie & Visie

We zijn geen gewoon laboratorium dat analyses uitvoert. We willen een partner zijn die ook meedenkt over het project. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij de keuze van de bemonsteringstechniek en bij het voorstellen van de meest geschikte analyses, rekening houdend met het doel van het onderzoek.

Resultaten worden niet alleen gerapporteerd, maar gaan vergezeld van een verhelderende interpretatie, rekening houdend met de opzet van het project.

NOLAB & MILVUS

MILVUS consulting NV is de naam van het fusiebedrijf van OLFASCAN en ECOSCAN. Sinds de fusie zijn OLFASCAN en ECOSCAN actief als handelsmerken van MILVUS consulting NV. Daarnaast werd NOLAB als een derde handelsmerk opgericht. De eenwording van de complementaire teams zorgt ervoor dat we de klant nog beter en flexibeler kunnen bedienen.

Op zoek naar een manier om vluchtige organische componenten te analyseren? Samen met jou zoeken we naar de meest geschikte oplossing om jouw vraag te beantwoorden.

Sinds jaar en dag staat ons team van experten klaar om geuradvies op maat te geven. Zo streven we samen met jullie naar de beste oplossing.

OLFASCAN

Nood aan milieu- of natuurrapporten? Wij helpen jullie verder! Van allerhande impactstudies, nodig bij de vergunningsaanvraag, tot ecologische studies: onze experten staan voor u klaar.

ECOSCAN

Hoe kunnen wij helpen?

Zit je met vragen omtrent analyse van VOC? Wij zijn via onderstaande kanalen bereikbaar of laat een bericht na op onze contactpagina.